Μπαρμπαρή Παναγιώτα Αθανασία – Theta Healing

Μπαρμπαρή Παναγιώτα Αθανασία – Theta Healing

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο  Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α – Μπαρμπαρή Παναγιώτα Αθανασία

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6949251236
e-mail thetahealingreece@gmail.com

Η Παναγιώτα Αθανασία Μπαρμπαρή γεννήθηκε το 1990 στο Μαρούσι Αττικής και πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια σε Αθήνα και Πάρο. Η μητέρα της ήταν φυσικοθεραπεύτρια και στο οικιακό της περιβάλλον υπήρχαν βιβλία που είχαν θέμα τους τον άνθρωπο, την υγεία και φυσικούς τρόπους θεραπείας.

Το 2008 ξεκίνησε να σπουδάζει Φιλολογία – Γλωσσολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών απ’ όπου και αποφοίτησε ενώ παράλληλα εκπαιδευόταν και εργαζόταν σε φαρμακείο στην περιοχή της Αρτέμιδας.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της έρχεται σε επαφή την Μιλένα Αραχωβίτη, βιοθεραπεύτρια και με πολλές γνώσεις στην ολιστική ιατρική μαθαίνει για την μέθοδο Theta-Ηealing και την εισηγήτριά της στην Ελλάδα, την Μαρία Τελίδου. Διδάσκεται την Μέθοδο Θήτα και αποκτάει τα πτυχία <<Βασικό Επίπεδο DNA>>, <<Προχωρημένο Επίπεδο DNA>> και <<Υλοποίηση και αφθονία>>.

Έχοντας βιώσει πολλά σοβαρά περιστατικά υγείας στον χώρο του φαρμακείου και έχοντας πάντα το συναίσθημα για βοήθεια στον συνάνθρωπο η Παναγιώτα χρησιμοποιεί την μέθοδο Θήτα όχι μόνο σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο αλλά την εφαρμόζει και την μεταδίδει σε όσους τη χρειάζονται ως πιστοποιημένη θεραπεύτρια.

To Theta Healing αποτέλεσε κομβικό σημείο στη ζωή της, καθώς τη βοήθησε σε όλα τα επίπεδα. Άλλαξε εργασιακό περιβάλλον, δημιούργησε τη δική της οικογένεια αλλά κυρίως βοηθάει ανθρώπους άμεσα, έμπρακτα και σε βάθος με την πρωτοποριακή ενεργειακή μέθοδο Theta Healing.

Theta Healing είναι μια διαλογιστική τεχνική, η οποία με την βοήθεια της κβαντικής φυσικής και των διάφορων συχνοτήτων του εγκεφάλου μας, φέρει αλλαγές σε σωματικό, πνευματικό και ψυχικό επίπεδο.