Παπαβασιλείου Δέσποινα – Ρεφλεξολόγος

Παπαβασιλείου Δέσποινα – Ρεφλεξολόγος

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο  Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α – Παπαβασιλείου Δέσποινα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ 6938 307670
e-mail info@reflexdp.gr
fb reflexologyandmaternity
Έγκριτη ρεφλεξολόγο με ειδίκευση στην Ρεφλεξολογία στη Μητρότητα.

Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει & διοργανώσει πολλά σεμινάρια.

2009

Παρευρέθη στο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μητρότητας & Ρεφλεξολογίας στο Ισραήλ, όπου εκπαιδεύτηκα στις τεχνικές εφαρμογές της Ρεφλεξολογίας στην εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τη λοχεία και τις αποβολές. Ειδικεύτηκε στις αποβολές και στην ενδοκρινική εξισορρόπηση.

2010

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ελλάδα και συνέχισε την μετεκπάιδευσή της στο εξωτερικό όπως Ισραήλ, Δανία και Ιρλανδία.

Εξέλιξε τις γνώσεις της πάνω στην «Ανάλυση Πέλματος» στην Κοπεγχάγη.

Πήρε μέρος στην 9η ημερίδα του ΚΕ.Ρ.Ε. με θέμα «H.P.V. και Ρεφλεξολογία».

2011

Διοργάνωσε για πρώτη φορά το σεμινάριο με θέμα «Μητρότητα και Ρεφλεξολογία» με εισηγητή των καθηγητή Mauricio Mosche Kruchik, διεθνώς αναγνωρισμένος πάνω στο θέμα Μητρότητα και Ρεφλεξολογία.

Την ίδια χρονιά διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα «Ανάλυση πέλματος».

2012

Διεύρυνε και άλλο τις γνώσεις της, παρακολουθώντας δυο σπουδαία σεμινάρια “Introductions to the skills & Techniques of the Original Ingham Method” και “A.R.T. Advanced Reflexology Training“.

2013

Πραγματοποίησε ομιλία στην 12η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας, που διοργάνωσε το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, την Κυριακή 26 Μαΐου 2013. Η τοποθέτηση στάθηκε κυρίως στην προσφορά του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

2014

Παρακολούθησε δύο ακόμη σεμινάρια με θέματα “Reflexology for women’s health” και “Ζone therapy for relieving pain“με σκοπό να γνωρίσει περισσότερα θέματα πάνω στην μέθοδο της Ρεφλεξολογίας.

2015

Διοργάνωσε το πρώτο πανελλήνιο σεμινάριο με θέμα “Μητρότητα και Ρεφλεξολογία“, με τον καθηγητή Mauricio Mosche Kruchik και τον ΣΕΡ, όπου διεξήχθηστο μαιευτήριο Λητώ.

Το ίδιο έτος εξελέγη τακτικό μέλος στο Διοικητικό Σώμα του Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολογών.

2016

Toν Μάρτιο του 2016 ειδικεύτηκε περαιτέρω πάνω στην Ρεφλεξολογία στην Μητρότητα στην Ιρλανδία, απο την καθηγήτρια Jenni Tribe, παίρνωντας μέρος σε ενα μοναδικό σεμινάριο, μαθαίνοντας καινούριες τεχνικές συνδυάζοντας ανακλαστικά Ρεφλεξολογικά σημεία.

Τον ίδιο μήνα έμαθε πως μπορούμε να κάνουμε μάλαξη σε γυναίκες κατά την διάρκεια της κύησης και να τις χαλαρώσουμε από τυχόν μυοσκελετικούς πόνους.

Με μεγάλη χαρά έλαβε μέρος στην ομιλία του μαιευτηρίου Λητώ με θέμα “Yoga, Ρεφλεξολογία, Βελονισμός: Eναλλακτικές θεραπευτικές παρεμβάσεις στην Γυναικολογία, την κύηση και τον τοκετό” και ανέπτυξε το θέμα με τίτλο “Ρεφλεξολογία στην Μητρότητα“.

2017

Ομιλία στο Μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που πραγματοποιηθήκε στα ΙΕΚ Αλφα του Πειραιά με τεράστια επιτυχία!

Θέμα του Εξειδικευμένου σεμιναρίου ήταν “Ρεφλεξολογία στη Μητρότητα”. Σκοπός της ομιλίας ήταν η ορθή ενημέρωση.

Ομιλία στο Λητω με θεμα “Ρεφλεξολογία μια φυσική συμπληρωματικη θεραπεια