Ποιοι είμαστε

Ο χώρος μας

Η γυναικολόγος μαιευτήρας Καλογιάννη Παρή έχει το ιατρείο της στο Χαλάνδρι ( Λεωφόρος Κηφισίας 332 ) & στην Αρτέμιδα, Αττικής (Λεωφόρος Αρτέμιδος 31). Η γυναικολόγος σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο χώρο παρέχει υπηρεσίες υγείας στον τομέα της μαιευτικής και της γυναικολογίας με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων και εξειδικευμένων μηχανημάτων και πάντα με γνώμονα την αγάπη για το Λειτούργημα της Ιατρικής.

Στις θεραπείες χρησιμοποιούνται τεχνικές σύμφωνα με την πρόοδο της τεχνολογίας και της επιστήμης. Τα υλικά, εξαρτήματα και μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στο ιατρείο είναι σύγχρονα. Οι μέθοδοι αποστείρωσης είναι σχολαστικές και σύμφωνες με τους κανόνες της επιστήμης.

Τόσο το έμπειρο προσωπικό όσο και η κατάλληλη διαμόρφωση των χώρων στο ιατρείο μας δημιουργούν μια άνετη ατμόσφαιρα, ώστε κάθε επίσκεψη των ασθενών μας να είναι ευχάριστη.

Για ό,τι έχει να κάνει με ζητήματα που σχετίζονται με λαπαροσκόπηση, υστεροσκόπηση, κονδυλώματα, τεστ Παπ, υπογονιμότητα, εξωσωματική γονιμοποίηση, εγκυμοσύνη και άλλα σημαντικά γυναικολογικά & μαιευτικά θέματα, η Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Δρ. Καλογιάννη Παρή θα σας προσφέρει ολοκληρωμένες απαντήσεις, λύσεις και φροντίδα.

Κλείστε Ραντεβού

Η ομάδα μας

H Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Δρ. Καλογιάννη Παρή και το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας προσφέρουν ολοκληρωμένες απαντήσεις, λύσεις και φροντίδα.

Συνεργάτες

Για ερωτήσεις ή βοήθεια καλέστε στα: 210.6898027, 22941.54332, 6945.431323 ή στείλτε μας email info@parikalogianni.gr